FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM FÖR SENASTE GODISNYHETERNA -> HÄR!

Amerikanskt Godis

Nutramino Heat BCAA Blueberry 330ml

25442

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

HEAT BCAA är inte bara en energidryck! Det är en funktionell dryck* med hög koffeinhalt som innehåller 2,5 g BCAA och 13 aktiva ingredienser, varav 8 vitaminer. Den är helt sockerfri och innehåller inget aspartam.

HEAT BCAA baseras på ett unikt recept med en extra verksam sammansättning av näringsämnen, taurin, koffein och vitaminer som bidrar till ökad energi.

Den höga koffeinhalten i denna välsmakande dryck ser till att hålla dig fokuserad under hela träningspasset.

*Vitamin C, Riboflavin, Niacin, Pantotensyra, vitamin B6 & B12 hjälper till att reducera trötthet och utmattning och bidrar till normal energiomsättning. Det är viktigt att fortsatt äta en varierad och balanserad kost i kombination med en hälsosam

Ingredienser

Vatten, kolsyra, BCAA blandning (L-leucin, L-isoleucin, L-valin), syra: citronsyra, taurin, surhetsreglerande medel: natriumcitrater, naturlig arom, glukuronolakton, färg koncentrat från morot, koffein, extrakt av grönt te (Camellia sinensis, blad), sötningsmedel: acesulfam K, sukralos; vitaminer: L-askorbinsyra, nicotinamid, DL-alfa-tokoferol, kalcium-D-pantothenat, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, biotin, cyanokobalamin; extrakt av ingefära (Zingiber officinale, knöl).

Högt innehåll av koffein (61mg/100 ml). Rekommenderas inte till barn eller gravida eller ammande kvinnor. Rekommenderade dagliga intaget: 1 burk. Det är viktigt att upprätthålla en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Näringsinnehåll per 330ml (1 burk)
Energi: 10 kcal/40 kJ
Fett: 0 g
-varav mättat fett: 0 g
Kolhydrater: 0 g
- varav socker: 0 g
Fiber: 0 g
Protein: 2,5 g
Salt: 0,29 g
Vitamin E: 5,9 mg
Vitamin C: 40 mg
Riboflavin (B2): 0,69 mg
Niacin (B3): 7,9 mg
Vitamin B6: 0,69 mg
Vitamin B12: 1,3 ug
Biotin: 25 ug
Pantotensyra (B5): 3,0 mg
Koffein: 200 mg
Taurin: 1000 mg
Glukuronolakton: 419 mg
Extrakt av grönt te: 149 mg
Extrakt av ingefära: 20 mg
L-leucin: 1250 mg
L-isoleucin: 625 mg
L-valin: 625 mg
BCAAs totalt: 2500 mg

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.


Se mer från Nutramino

Nutramino