COOPERS CANDY

Hos oss hittar ni ett brett sortiment av amerikanskt godis. Vi har allt från chips, nötter, surt godis, sött godis, salt godis, choklad, kakor och även bakmixar! Hos oss kan du handla i lugn och ro, och skulle ni sakna något amerikanskt godis hos oss går det bra att kontakta oss via formuäret på sidan eller skicka ett mail till info AT cooperscandy.com så kollar vi självfallet på möjligheterna. Väldigt ofta händer det att någon kund saknar en enstaka produkt som självfallet bör finns med bland allt annat amerikanskt godis, och då har vi inga som helst problem att lägga till detta i sortimentet. 


Många har tidigare frågat oss hur det kommer sig att vi valde att satsa på amerikanskt godis online och förklaringen är faktiskt mycket simpel. För det första har vi varit bosatta i USA sedan tidigare och saknar det amerikanskt utbudet av godis, chips, snacks, kakor etc., men samtidigt så har vi tröttnat något enormt på samma tråkiga utbud som den svenska marknaden erbjuder. Vi är trötta på att tugga på samma sega bilar, sura nappar eller ferraribilar. Vi vill ha ett större sortiment, och då bestämde vi oss, vi börjar att sälja amerikanskt godis! 


Så vi började kolla efter leverantörer och hur stort intresset var för just denna nisch i Sverige. Tog bra lång tid innan vi verkligen fick kontakt med bra leverantörer som höll vad som lovades och kunde erbjuda den bredd av amerikanskt godis som vi verkligen efterfrågade. Det största hindret vi stötte på var faktiskt att kunna lösa fraktbiten över atlanten såpass bra att det inte skulle ta månader innan varorna kom till Sverige. Många förhandlingar, många mail och många skype möten senare så kom vi fram till något som vi tror att många skulle vara nöjda med och så startade vi igång. En hemsida fick designas och utbudet fick finjusteras, produktbeskrivningar fick översättas och det amerikanskt godiset fick fraktas för en första gång över atlanten.

Första leveransen av amerikanskt godis blev inte väldigt stor men det var fortfarande tillräckligt för att kunna starta igång vår försäljning av godis online och för att kunna känna av marknaden. Det var ett par kunder som hittade oss någorlunda snabbt och vi hoppades på att dessa skulle återkomma för att få upp en bra volym. Det vi började med väldigt tidigt var att maila kunderna som börjat handla om det fanns något speciellt amerikanskt godis som saknades i sortimentet som vi kanske skulle kunna ta in och det gav oss en väldigt bra överblick på hur vi skulle jobba med detta i fortsättningen. Idag besitter vi några kunder som mer eller mindre är experter på amerikanskt godis och har smakat nästan allt vi säljer online.


Resan fortsätter och vi är inte längre oroliga för att den svenska marknaden ska bli mätta på amerikanskt godis. Vi kommer att fortsätta att expandera över landet och skulle allt gå enligt planer så kommer vi att ge oss in i andra länder med.

Tack för att ni tog er tid att läsa om vår historia om amerikanskt godis och hoppas att ni hittar något som faller er i smaken!

 

Företagsuppgifter:

USAGODIS AB
Haukadalsgatan 8
16440 Kista
EJ BESÖKSADRESS


Organisationsnummer: 556797-7912 
Momsregistrerad
F-skatt
Registrerade hos miljöförvaltningen i Stockholm.