Köpvillkor

Pris
Alla priser anges i Svenska kronor och inklusive moms (Finland visas priser i EURO i kassan). COOPERS CANDY reserverar sig för eventuellla prisfel.

Lagring av personuppgifter
Genom att godkänna dessa Allmänna Ordervillkor vid genomförandet av köp samtycker du till behandling av de personuppgifter du lämnar till Coopers Candy enligt vår integritetspolicy. USAGODIS AB är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du lämnar till COOPERS CANDY. Uppgifterna behandlas för att kunna administrera ditt köp och i syfte att fullgöra vårt åtaganden gentemot dig som kund. 

Orderbekräftelse
En orderbekräftelse skickas ut via mail när du slutfört din beställning. Där finner du uppgifter om vad du köpt med priser & fraktkostnad. Om något är fel med beställningen, kontakta oss omgående. Vi skickar även ett meddelande när varan har skickats från vårt lager med en länk för att spåra ditt paket.

Frakt & Leverans
Vi skickar lagervaror normalt inom 24 timmar från lagd order måndag till fredag (ej röda dagar). Vi erbjuder FRI FRAKT på alla köp över 699kr.

1. DHL (från 49kr)
Din order skickas med DHL spårbar frakt till närmsta servicepoint. Möjlighet finns att välja specifik service point i kassan. Leveranstid ca. 1-4 arbetsdagar.

Upp till 6kg Upp till 12kg Upp till 24kg
49kr 69kr 99kr

 

2. Postnord (från 59kr)
Din order skickas med Postnord spårbar frakt till närmsta ombud. Möjlighet finns att välja specifikt ombud i kassan. Leveranstid ca. 1-4 arbetsdagar

Upp till 6kg Upp till 12kg Upp till 24kg
59kr 89kr 129kr

 

3. Hemleverans Budbee (från 49kr)
Tillsammans med Budbee erbjuder vi hemleverans till din dörr kvällstid 17-22. Om du bor inom området för leverans kommer detta alternativ att visas i kassan efter du har skrivit in ditt postnummer. Du har möjlighet att följa ditt paket i realtid via karta. Paket kan lämnas utanför dörr om du inte är hemma alterantiv kan leveranstiden bokas om. Vid val lämna utanför dörr går ansvar för paketet över till dig så fort chauffören lämnat paketet. Varken Coopers Candy eller Budbee kan hållas ansvariga för ev. stöld. OBS! Budbee gör 1 försöka att leverera. Saknad av ex. portkod/lämna utanför dörr medför extra utkörningsavgift om 49kr vid misslyckats leveransförsök.

Upp till 6kg Upp till 12kg Upp till 24kg
49kr 69kr 99kr

 


Outlösta / Ej levererbar order
Paket som ej kan levereras och går i retur till COOPERS CANDY pga. exempelvis felaktig adress eller avbruten/ej möjligt att levereras debiteras en avgift om 250:- inkl. moms för att täcka COOPERS CANDY kostnader för transport och administration. För beställningar vars ordervärde överstiger 2000:- debiteras 15% av orderns värde för outlöst paket.

 

Betalningsalternativ:
Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på internet. Genom att fylla i några enkla uppgifter identifierar du dig och du kan välja det betalningssätt som passar dig bäst. Betalningssätten som erbjuds är faktura, konto, kort, banköverföring och Klarna Direkt. Ibland erbjuds du att betala med någon av Klarnas kampanjer som kan variera från tillfälle till tillfälle. Alla fakturor skickas per mail, om du vill ha din faktura per brev kan du kontakta Klarna eller vår kundservice.  

På klarna.se kan du se alla dina fakturor, ladda ner dem som PDF, betala fakturan med ett klick, välja att delbetala eller kostnadsfritt även förlänga betaltiden med 10 dagar.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Klarna på telefon
08-120 120 10. Du kan också skicka e-post till info@klarna.se



Lagerfel
:
Vi gör allt för att våra lagersaldon ska stämma till 100%. Vid eventuellt lagersaldofel/kort bäst före datum där en vara på order kan saknas förbehåller vi oss rätten att ta bort denna vara och skicka resterande varor på ordern. Vid betalning med kort syns detta endast som 1 transaktion och på faktura finns ej produkten med. Detta pga. dom långa leveranstider som råder från USA på f.n 2-16v har vi ingen möjlighet att restnotera varor. Det kan även bero på stöld och snatterier i våra butiker då de delar samma lager som internetbutiken

Ångerrätt Livsmedel
Vid beställning av livsmedel gäller ingen ångerätt. Se utdrag ur Distans och hemförsäljningslagen

Vid distansavtal och hemförsäljningsavtal har du inte någon ångerrätt om du köper livsmedel eller andra varor för ett hushålls löpande förbrukning – det kan till exempel vara hushållspapper, tvättmedel eller eldningsolja – under förutsättning att varorna levereras hem till dig eller till din arbetsplats och näringsidkaren normalt kör ut varorna i ett distributionssystem.

Öppet köp - Ej livsmedel
Öppet köp gäller endast på produkter som ej räknas som livsmedel. Öppet köp 14 dagar efter order mottagen. Produkten ska vara i oförändrad skick i originalförpackning med ev. tillbehör. Vid retur maila info@usagodis.se för returinformation. Returfrakt betalas av köparen. Spara ditt inlämningskvitto - tänk på att du ansvarar för returförsändelse! 

Värmeinformation
Vi packar alltid varor för att skydda dom så gott det går under transport. Coopers Candy tar dock inget ansvar för känsliga produkter såsom choklad under sommarmånaderna. Vi skickar inga ordrar med choklad på fredagar för att minimera värmeproblem.

Sekretess och säkerhet personuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. 
Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.

Leveransförsening
Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar som uppstår pga. transportör.

Reservationer
Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel på denna hemsida. COOPERS CANDY förbehåller sig rätten att justera eventuella prisfel.

Senast uppdaterad: 2019-08-11