- 31%
Amerikanskt Godis

LOHILO Functional Collagen Drink - Strawberry Blonde 330ml

28086

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

LOHILO har äntligen släppt sin nya funktionsdricka som innehåller kollagen, koffein, hyaluronsyra och mineraler. LOHILO Collagen är precis som alla sina andra drycker tillverkade i sverige.

5000 mg kollagen:
En naturlig supplement som hjälper dina muskler, vävnad och hud med lyster så att du kan hålla dig levande, ung och så perfekt som du är!

Den bästa delen: Mängden kollagen i dessa drycker är fantastisk !!! Ett vanligt kollagenpiller som finns på nästan varje skönhetshylla innehåller cirka 100 mg .. Jämför det med våra 5000 mg / burk.

Varför kollagen? Det är ett av de mest sålda skönhetstillskotten trots att det huvudsakligen säljs som piller .. Vem gillar piller jämfört med drycker ?! Jag älskar piller sa ingen någonsin!

180 mg koffein:
Nåväl, allt du vet nu att drycker med hög koffein är en riktig bästsäljare! Öka fokus och energinivåer så att du kan hålla dig på toppnivå oavsett vilket mål du ska erövra!

Hyaluronsyra:
Var inte rädd för namnet, våra egna hudceller producerar faktiskt denna ”syra” naturligt och det är hallelulja för hudvård! Det har många fantastiska fördelar som att hålla huden felfri, slät och framför allt: hydrerad <3

C-vitamin och zink
Vi gissar att du har hört talas om dessa tidigare, de spelar en viktig roll i din kropp för att hålla dig frisk och ge dig allt du behöver för att orka dagen, Ingen av dem produceras av din kropp, så vi har lagt 100% av den dagliga dosen som behövs i varje burk, så oroa dig inte, we've got your back!

Ingredienser

kolsyrat vatten, bovine kollagenpepsider, surhetsreglerande medel(äppelsyra), arom, natriumhyaluronat (HA 30mg/100ml), askorbinsyra, zinkcirtat, sötningsmedel(sukralos, acesulfam K), färgämne (antocyaner från svart morot, patentblått V), konserveringsmedel(kaliumsorbat, natriumbensoat). Rekommenderar att inte konsumera i kombination med alkohol.

Rekommenderas ej för gravida eller ammanade kvinnor, barn eller andra koffeinkänsliga personer(32mg/100ml).

Näringsvärde per 100g
Energi: 25kJ/6kcal
Fett: 0g
Varav mättat fett: 0g
Kolhydrat: 0g
Varav sockerarter: 0g
Protein: 1,51g
Salt: 0,05g
Vitamin C: 24,0mg
Zink: 1,5mg

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.

Upptäck mer


Se mer från LOHILO

LOHILO