Red Bull

Red Bull ger dig vingar! Ja, det är en slogan vi alla är väl bekanta med, och även om Red Bull inte bokstavligen ger dig vingar, ger den dig energi att klara av dagens alla utmaningar och uppgifter! Den ger dig metaforiska vingar med andra ord.

Red Bull lanserades 1987, och med det skapades inte bara den välkända drycken Red Bull, utan en helt ny produktkategori föddes, energidryck. Sedan dess har Red Bull blivit en av världens mest kända drycker och konsumeras idag i alla världens hörn.

Red Bull ger dig inte bara extra energi, vilket kan vara en riktig livräddare under dagar du har lite för mycket på schemat, eller när vi behöver extra energi för att klara av extra utmanande uppgifter, som ett tungt träningspass eller ett intensivt möte, Redbull är också otroligt gott och uppfriskande.

Originalet är ju givetvis en klassiker och en smak ingen har lyckats efterlikna (och det är inte på grund av brist på försök kan vi lova), men deras andra härliga smaker är också helt otroligt goda. Den perfekta och energigivande törstsläckaren som hjälper dig under tuffa dagar, men som också förgyller alla tänkbara stunder.