Pandy

Pandy tror att snacks kan och bör vara en del av en hälsosam livsstil. De tror också att god smak och variation är det som förgyller vardagen. Med den visionen i åtanke grundades Pändy 2015. Sedan dess har de vuxit till det varumärke de är idag med över 30 marknader världen över.

Alltid på jakt efter nya “better-for you” produkter utan att någonsin kompromissa på smaken. De erbjuder idag en rad olika produkter från energidryck och proteinbars till chips och godis. De fortsätter att bredda utbudet med nya smaker och produkter, och fortsätta förgylla vardagen för snacksälskare världen över, Monday to Sunday.

Deras tre ledord är: SMAK – Smaken går alltid först i deras produkter. Vägen till lycka går genom magen, det är sen gammalt. LIVSSTIL – De tror på att snacks kan och bör vara en del av en hälsosam livsstil. Veckans alla dagar, måndag till söndag. LYCKA – Pandy känner att om de kan få dig att le, då har de lyckats. De vill att deras produkter ska se lika goda ut som dom smakar och sätta guldkant på vardagen.