Estrella

1957 smakade Folke Andersson för första gången potatischips, under en boxningsmatch i New York. Det var det godaste han någonsin ätit. Folke bestämde sig för att börja tillverka potatischips hemma i Sverige.

 

Ända sedan den dagen har vi på Estrella gjort allt för att kunna ge dig Sveriges godaste snacks. Vi har finslipat recepten och använt bättre råvaror. Vi har provat nya kryddor som blivit till helt nya smaker, till exempel var vi först med Sourcream & Onionchips som fortfarande är svenskarnas favoritchips.

 

När vi insåg att vi kunde göra snacks av annat än potatis, gjorde vi popcorn av majs och blev först i Sverige med färdigpoppade popcorn. Vi rostade, saltade, kryddade och bakade nötter, och förvandlade dem till ringar och bågar. Vi tog äkta ost och gjorde magiskt goda ostbågar.

 

Och så här kommer det fortsätta. Vi älskar våra snacks, de är det godaste vi vet. Men vi tänker inte luta oss tillbaka och nöja oss, vi tänker fortsätta att överraska både oss själva och dig med nya snacks i nya smaker. Vi tänker fortsätta att varje dag ställa oss frågan: Finns det något godare?